Facebook
Vital Show Menu Icon Close Menu Icon

Ask The Experts

Do you want to live a healthier lifestyle, but you’re not sure where to start? Our nutrition articles are here to help.

Filter

Popular questions

Previously asked questions

Safe Pregnancy

I’m taking pregavit, will it help me to get pregnant, I want 2 fall pregnant this month. If pregavit won’t help me what must I take.

- Anonymous / 19 Apr 2018
Brain Health

Hie l have anxiety and depression and lm taking slow mag at the moment can l also take high protency multivitamin with cranbery to help with my mood

- Anonymous / 18 Apr 2018
Weight Management

I am a university student with a very busy schedule and I’m struggling to gain weight, my BMI is 19 and I eating more than my friends but still can’t gain weight. Any help ?

- Anonymous / 16 Apr 2018
Supplement Info

Hi. I’m currently using Maxi B. My exams are coming up and I would just like to know if I can use the IQ Boost and Maxi B at the same time?

- Chantelle / 16 Apr 2018
Digestive Health

Ek is Jack Adams ek ondervind geweldige pyn veral as ek stal of voiroir buk . Dit voel of n klep on my krop toe gedraai word wat die pyn veroorsaak nadat ek tussekb30 en 50 meter gestap het.Dan voel dit of die knop op my krop op en af beweeg met n brand pyn vanuit my mag na my abdomanal. N dronk naar grvoel wat opstoot in my kop wan n gevoel van duisende naalde van my kop tot onder my voetsolr laat skied met n moegheid en lort asem dan moet ek vir 5 tot7 mimute wag todat die gevoel verdwyn. Dit voel as of ek vesmoor en wil dood. Wat kan die oorsaak wees. Die gevoel wat in my keel opsoot ruik soos sure wat my keel en vehemelte brand. Gee raad wie kan ek gaan sien. Ek is n kroniese lyer en my Cholesterol is ook n biethie hoog. Ek gebruik Lasastatine vir die Cholesterol

- Jack J Adams / 16 Apr 2018
Load more questions
© 2019 Vital Health Foods | Privacy Policy | Disclaimer | Terms & Conditions
Facebook Instagram Contact Us
Privacy Policy | Disclaimer | Terms & Conditions
© 2019 Vital Health Foods